4 tidlige tegn på at du er gravid

Er du i tvivl om du er gravid og har du ikke en graviditetstest i nærheden, så kan du her læse om nogen at de tidlige tegn der er på graviditet.

Ændringer i og omkring brysterne

Et typisk tidligt tegn på graviditet er ændringer i og omkring brysterne. Mange vil begynde at mærke er øget følsomhed særligt omkring brystvorterne. Brysterne vil som oftest begynde at føles mere spændte og nogle gange begynde at vokse.

Ændring af dine sanser

Særligt din lugte- og smagssans vil ændre sig i starte af din graviditet. Så hvis du begynder at opleve at din lugte- og smagssans er blevet mere sensitiv, så kan dette være et tidligt tegn på graviditet.

Utilpashed og kvalme

Det er normalt at have kvalme når man er gravid, mange oplever det særligt om morgenen eller i forbindelse med dine mere sensitive sanser.

Der er stor forskel på om man blot oplever kvalme eller om det også fører til opkast.

Ændrede madvaner

Det er normalt at man oplevet ændringer i sine madvaner under sin graviditet, dette kan betyde at du pludselig har meget lyst til noget du ikke nødvendigvis normalt spiser, eller at du kan opleve at få kvalme af noget du normalt spiser.

 

Oplever du en eller flere af de overstående tegn, kan det være tegn på at du er gravid, men du bør selvfølgelig altid tage en graviditetstest eller snakke med din læge.