Feminisme – Gud hvor er jeg træt af det

Lad mig starte med at sige, at ja, jeg er kvinde. Jeg har også været udsat for seksuelt misburg. Jeg forstår udemærket, hvor forfærdeligt man kan blive behandlet som kvinde og jeg mener helt klart, at der skal ændres på det.

Men selvom jeg ønsker bedre behandling af kvinder, så føler jeg at feminister har taget kvinde kampen til helt ekstreme højder.

Først og fremmest føler jeg, at alle mænd i dag bliver behandlet som “rov dyr”, hvilket er helt urimeligt. Hvis vi ønsker ligestilling, er vi også nødt til at behandle mændende ordenligt og fair. Min mand er et pragteksemplar på en god mand, en god far og en god ven. Han er ikke det mindste som ham der engang misbrugt mig, men alligevel skal han lægges for skud af feministernes ekstreme holdninger.

Så er der det med ligestilling… Hvorfor SKAL der være 50% kvinder i bestyrrelser, i regeringen, i kommunen etc?

Er det vores alles bedste, at det er ligeligt delt? Eller er det vore alles bedste at det faktisk er de mest kvalificerede mennesker der bestrider disse poster?

I min verden er det fuldstændig ligegyldigt om det er 100% kvinder der sidder i en bestyrrelse, eller 100% mænd. Det eneste jeg ønsker er, at vi har de mest kvalificerede mennesker, og da vi kvinder først for nyligt er begyndt at prioritere karriere mere end før, så er der bare en overvægt af kvalificerede mænd. Sådan er det bare og udviklingen ændrer sig, så snart vi får flere højt uddannede kvinder gennem systemet.

Til sidst det der egentlig fik mig til at skrive dette opslag – Modetøj…

Jeg kan godt lide at føle mig godt tilpas i mit tøj. Jeg kan godt lide at min røv ser godt ud i et par jeans og, at mine bryster sider fint under min trøje. Jeg kan godt lide at gå i lidt strammere t-shirts, da jeg er tynd og godt kan lide, at mine trøjer sidder tæt til kroppen. Jeg kan godt lide at se mig selv i spejlet og tænke, shit du ser lækker ud!

Desværre er det stortset umuligt for mig at købe tøj i mine lokale tøjbutikker. De eneste bukser jeg kan købe, er med MEGET høje taljer og med et løst fit der får min røv til at ligne en sæk kartofler. (Jeg er kun i start 20’erne, så jeg er endnu ikke i den alder, hvor man går i “voksen kvinde butikkerne”).

Sidste dag ledte jeg efter et par vinterstøvler og jeg kunne bare ikke finde noget smart og alternativt, som jeg ønskede. Jeg måtte til sidst på nettet, hvor jeg også fandt et godt udvalg af vinterstøvler til kvinder på Rosemica, men pointen er mere, at fordi så mange kvinder er begyndt at tage feminismen til sig, så er det ikke længere “tilladt” som kvinde at ville se godt ud. Bare se alle unge gymnasier tøser, der går rundt i bukser der sidder oppe under brysterne, men en pasform så stor, at du på ingen måde kan se deres former. Ikke at vi alle behøver ville vise os frem, men kom ik og bild mig ind, at de piger kigger sig selv i spejlet og tænker: “Kæft hvor ser min røv godt ud.” for der er ingen chance for, at de kan spotte den gennem alle de ekstra meter stof i deres jeans.