Her er sommerens fashiontrends

Sommeren er for alvor blevet skudt igang i Danmark. Solen er begyndt at vise sig fra sin gode side, og de kolde vinteraftener er forhåbentligt snart fortid. Derfor er det også på tide, at du får lagt det sidste vintertøj i gemmeren, og får flashet noget af dit lækre sommertøj. Men hvad er det helt præcist, du skal kigge efter, når du skal fylde garderoben op med nye lækre ting? Det vil vil hjælpe dig lidt med at få styr på.

Der er nogle fashiontrends, der ser ud til at blive kæmpe hits i år, og vi vil skitsere nogle af dem for dig.

Farver

Vi danskere er kendt i udlandet for at gå i noget minimalistiske og kedelige farver. Ofte er det de sorte og grå nuancer, vi dækker vores kroppe med, når vinteren og efteråret slår sine folder; hvilket de tit gør i Danmark. Derfor er sommeren et oplagt tidspunkt, at begynde at kigge efter lidt mere eksotiske tøjdele. Det behøver ikke være det vilde flower power sæt, men enkelte og stilrene kjoler i lyseblå eller lyserød, bliver helt sikkert et stort hit i år. Det er især farvede kjoler, der er blevet en stor trend. Men du kan også peppe et gråligt sæt op med en tynd sommerjakke i farver.

Få styr på fodtøjet

Når du er på festival, og regnen har lavet det meste af græsset om til mudder, så skal du ikke være bleg for at iklæde dig gummistøvler. De begynder at blive mere og mere moderne, og kan se enormt charmerende ud, hvis du bærer dem med selvtillid. Flere kendte er begyndt at dyrke gummistøvle-looket, hvilket har gjort, at de begynder at vinde frem. Men når festivalen slutter, er det nok en god ide at sætte dem på hylden igen.

Skal du til en sommerfest, er der to muligheder, du aldrig går galt i byen med: sneakers eller sandaler. Sneakers har i lang tid været en af de hotteste fashiontrends i modeverdenen, og med dem ved du, du aldrig går galt i byen. Men inden du tager dine sneakers på, skal du helt sikkert have gået et par timer i et par lækre sandaler. Sandaler er kommet for at blive, og ikke nok med at de er blevet meget moderne, så giver de dig både luft og sol til dine fødder; og det har danske vinterfødder godt af.

Blondetoppe

Et stykke tøj vi helt sikkert kommer til at se meget til under sommeren er blondetoppe. Toppene passer til stort set alle arrangementer, da der er en rigtig stor variation af dem. Der er de mere afslappede, når du blot skal have noget over bikinien på stranden, eller de lidt finere til strandfesten. Udvalget er altså stort, og det er præcis derfor, de er blevet så populære.

Det var altså tre gode tips til, hvordan du kommer til at klæde dig ordentligt på, når sommeren kommer til Danmark. Hvis du kombinerer dem, kan du være helt sikker på, du har fat i et rigtig godt sommersæt.