erotisk bilede

Hvorfor er sex så stort et tabu?

Mænd kan knap nok gå rundt i en time, uden at komme med en sjofel kommentar, enten om deres lyster eller deres udrustning. De er ikke bange for at udtale sig om, hvad de har lyst til, og selvom det bliver for meget engang i mellem, så kunne vi kvinder lære noget af dem.

Mænd onanere dagligt og lægger som oftest ikke skjul på det. Spørger du derimod en flok kvinder, hvor mange der gør det, er det sjælendt at bare 5% vil indrømme det! På trods af dette, så onanere mere end 50% af vi kvinder dagligt, mange endda flere gange dagligt. Vi er bare så hemmelighedsfulde omkring det, og værre er, at mange af os faktisk skammer os over vores lyster, det viser en undersøgelse fra webshoppen Sexnetto.dk i hvert fald. Her har man spurgt mere end 550 kvinder om deres sexvaner og hele 85% holder deres sexliv helt privat.

Det er videnskabeligt bevist, op til flere gange, at kvinder har et mindst lige så stort sex-drive/behov som mænd har. Hvorfor tør vi ikke stå ved, at vi også vil have noget? Det er på tide at vi går fra at være “ofrene” til at være rovdyrene, som mændene er i dag.

Gør op med tabuet i dag!

Når du kommer hjem i aften, så tager du rollen som rovdyret til dig, og så “angriber” du din partner. Vent ikke på at han kommer og forføre dig, når han har lyst. Har du lyst, så skal du sørge for at få dit behov tilfredsstillet!

Har du ikke en fast partner, så glæd dig over, hvor mange mænd du kan møde i byen, som vil elske at blive kastet rundt. Alternativt så få købt noget erotisk legetøj og tilfredstil dig selv. Du må ikke længere undertrykke dine lyster. Lad dem komme frem og lad dem rive dig rundt. Du er et menneske med lyster, og det er der intet galt i. Sæt 30-60 minutter af til lidt alene tid og få så tændt godt op under dig selv.

Jeg foretrækker personligt at lade lidt op med en erotisk historie eller lidt erotisk læsning, men gør hvad du finder bedst for dig! Bare gør noget ved dine lyster!