Sådan plejer og vedligeholder du blond hår.

Er dit hår vigtigt for dig? Holder du af at det blonde hår ser glansfuldt og flot ud til hver en tid? Så har vi nogle gode råd til, hvordan du kan pleje og vedligeholde dit blonde hår. Alle former for hår har brug for pleje, men det kan variere hvilken slags pleje ens hår har brug for, alt efter om man har tykt eller tyndt hår, samt blond, brunt, sort eller rødt hår. Forskelligt hår kræver forskellige former for opmærksomhed.

Som blond er det vigtigt at give dit hår en god shampoo, som kan hjælpe med at vedligeholde det flotte blonde farve, og hjælpe med at få de gule og grå nuancer ud af det blonde. Det kan Silver Shampoo hjælpe med at opnå. Silver Shampoo er udviklet til at reducere de gule og grå nuancer, som du gerne vil af med.

Hvordan hjælper Silver Shampoo?

Foruden at Silver Shampoo reducere de grå og gule farver i dit blonde hår, indeholder Silver Shampoo også andre gode ting, som gør dit hår lækkert. Der findes forskellige mærker af shampooen, og hvert et mærke er unikt på sin egen måde. De fleste Silver Shampooer medvirker til at give dig et sundt og glansfuldt hår. Derudover er Silver Shampoo nærende, fugtgivende og plejende til dit hår.

Shampooen hjælper ved at indeholde næringsstoffer, som dit hår er vild med! Det kan være ingredienser som mælkeprotein og organisk frugtekstrakt, som plejer dit hår og efterlader det blødt og med en sund glød. Silver Shampooernes næringsstoffer bliver smurt grundigt ind i dit hår, når du massere shampooen rundt. Her går den ind og gør sit arbejde, så du kan opnå dine ønskede resultater.

Hvad kan man mere gør for glansfuldt og lækkert hår?

Udover at du kan få ting til din specifikke hårtype som hjælper dit hår til at være sundere, kan du gøre nogle grundlæggende ting, som beskytter dit hår. Det er vigtigt ikke at overbruge brugen af føntørre, glattejern og krøllejern. Jo mere du anvender varme mod dit hår, jo mere slidt bliver det. Det er en god idé, så vidt som muligt at undgå varmen i håret. Hvis du bruger mange varmeapparater, er det en god idé at købe en varmebeskyttelse til dit hår, som skåner det mod varmen.

Du kan også beskytte dit hår, ved at undlade at gå udenfor i frostvejr med vådt hår, hvilket skader dit hår. Der findes en masse produkter og olier, som du kan investere i sammen med Silver Shampooen, som alle medhjælper til at dit hår forbliver sundt og fint. Det er også vigtigt at lade dit hår hænge frit om skuldrene en gang i mellem, så det ikke altid sidder stramt oppe i en hestehale. Hestehaler slider på håret, når det strammes kraftigt sammen med en elastik. Der er mange måder at undgå skader i håret og der er mange måder du kan hjælpe dit hår til at blive sundere igen. Silver Shampoo til blond hår er et skridt i den rigtige retning.