Spændende pakkekalendere til voksne

Julen er en tid med glæde og hygge og hvad er egentlig bedre end at se en man holder af åbne en gave, se glæden i deres øjne, når de får noget de godt kan lide eller har ønsket sig. Hvorfor ikke benytte julen som en anledning til at forkæle en du holder af med en pakkekalender. Nu tænker du måske at pakkekalendere kun er for børn, men her tager du fejl, pakkekalendere er for alle, også voksne.

Hvis du gerne vil give en du holder af en pakkekalender, så er der flere muligheder, du kan selv gå på jagt efter 24 forskellige pakker, det er også muligt at købe samlede pakker med 24 forskellige pakker og en sidst mulighed er at lave 24 hjemmelavede pakker.

Find selv 24 pakker

Hvis du vælger selv at finde 24 forskellige pakker, skal du egentlig bare ud og finde 24 ting, som vil falde i modtagerens smag, det kan være små ting, eller spiselige glæder, som du ved at modtageren holder af. Når du selv finder pakkerne til en pakkekalender, kan du lave den meget personlig og vælge ting, som du er sikker på at modtageren kan lide, dette er selvfølgelig en fordel med det skal også nævnes at det kan være meget tidskrævende at finde 24 forskellige gaver, pakke dem ind og arrangerer dem på en kreativ og julet måde.

Den samlede pakkekalender

En nemmere udvej, hvis du ikke har tid til at finde 24 forskellige gaver, kan være at købe en samlet pakkekalender, disse findes til forskellige aldersgrupper, køn og i forskellige temaer, du har altså stadig rig mulighed for at vælge en pakkekalender, som vil falde i modtagerens smag, desuden er pakkerne som oftest pakket ind enkeltvis og markeret med et nummer, så modtageren kan se hvilken pakke der skal åbnes først. Som nævnt er det muligt at vælge imellem flere forskellige temaer, om det skal være til mænd eller kvinder og sidst men ikke mindst er der forskellige prisklasser. Ulempen ved at vælge en samlet pakke er selvfølgelig at der kan være noget i pakkekalenderen, som modtageren ikke bryder sig om, men der findes så mange forskellige pakker at det i mange tilfælde vil være muligt at finde en kombination, som vil falde i modtagerens smag.

Jeg er personligt selv vild med disse voksen pakkekalendere fra Maggies.dk

Den hjemmelavede pakkekalender

En tredje mulighed kan være at lave pakkerne selv. Min søster, min mor og jeg lavede f.eks. for nogle år tilbage en pakkekalender til min oldemor, hun havde ikke juletræ længere, fordi hun var selv og altid holdt jul ved andre, så min mor fik ideen om at give hende et lille juletræ med en lyskæde den 1. december, også havde vi lavet hjemmelavet julepynt, så hun hver dag pakkede en gave op med et stykke julepynt, som hun kunne hænge på sit juletræ, det gav glæde hver dag. Fordelen ved denne løsning er selvfølgelig at det er en meget personlig pakkekalender, som er særligt velegnet fra børnebørn til deres bedsteforældre, denne løsning er heller ikke så dyr som de andre. Ulempen er selvfølgelig at det er et tidskrævende projekt, men til gengæld er det super hyggeligt at sidde og lave julepynt med sine børn.

Der er altså mange muligheder for at glæde en man holder af med en pakkekalender, også selvom man er voksen. Nu er det op til dig at vælge den løsning der passer bedst til dig og den heldige modtager af din pakkekalender.

God fornøjelse og glædelig jul til dig og dine kære.